Untitled photo

Om mig

Untitled photo

Vem är Jimmy? Jag är en fotonörd, Game Of Thrones och Star Wars nörd och crazy cat man.

Mitt fotointresse tog fart för många år sedan då jag köpte min första digitalkamera. Möjligheten att ta bilder utan att det kostade något. Och att direkt kunna ta över dem till datorn och börja redigera dem öppnade helt nya dörrar och fick mitt intresse att skjuta i höjden. Det dröjde inte länge förrän jag knappt gick utanför dörren utan att ha kameran med mig. Ständigt på jakt efter nya motiv och lämpliga vinklar att fotografera ifrån. Med åren som har gått har jag läst allt jag kommit över om foto och experimenterat och testat en massa.

Det jag fastnat mest för är porträtt med inspiration från modevärlden. Jag gillar att skapa något annorlunda, jag vill att mina bilder ska vara en liten flykt från verkligheten. Jag gillar att testa olika tekniker som till exempel infrarött och UV-ljus. Jag gillar också att använda rök eller vatten eller något annat för att skapa en känsla i bilderna och ge bilderna något extra.

Jag tycker det är kul med variation i bilderna och gillar allt från enkelt klassiskt svart/vita bilder till galenskaper med rök, massa rekvisita och andra tokigheter.

En fotoshoot ska vara kul för alla inblandade och en lek med ljus och skuggor och färger.


Spana in mina portfolios nedan samt min blogg och glöm inte att följa mig på Instagram.

Powered by SmugMug Owner Log In